11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАБруклин заложи на силен финал срещу Чикаго (видео)

Бруклин заложи на силен финал срещу Чикаго (видео)

Спенсър Динуиди отбеляза 25 точки при завръщането си в Нетс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Часове след като трейдна Кевин Дюрант във Финикс, Бруклин достигна до 33-тата си победа в НБА през този сезон. Това се случи, след като „мрежите“ се наложиха над Чикаго със 116:105 у дома. Така Нетс стопираха серия от две поредни загуби в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Спенсър Динуиди отбеляза 25 точки при завръщането си в Бруклин, допълнени от 5 борби и 6 асистенции. Кам Томас вкара 20 плюс 6 борби. Джо Харис се включи от пейката с 18 точки.

Зак Лавин бе най-добър за Чикаго с 38 точки, като бе 16/25 при стрелбата си от игра. Никола Вучевич оформи дабъл-дабъл – 15 и 17 борби. ДеМар ДеРоузън остана с 14 точки и 6 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Нетс използваха силна силна в последната четвърт, в която лимитираха съперника до 6 точки, отговаряйки с 20, дело на Спенсър Динуиди на Юта Уатанабе. Така домакините спечелиха периода с 37:21, за да фиксират крайното 116:105 в своя полза.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 12 февруари Бруклин ще играе срещу Филаделфия, докато Чикаго ще има за съперник Кливланд.

СТАТИСТИКА ОТ БРУКЛИН – ЧИКАГО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани