18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАБруклин би Лейкърс на старта на мачовете от предсезонната подготовка отвъд океана...

Бруклин би Лейкърс на старта на мачовете от предсезонната подготовка отвъд океана (видео)

Двата отбора дадоха почивка на звездите си в тази среща

Бруклин и Лос Анджелис Лейкърс поставиха начало на мачовете от предсезонната подготовка на отборите от НБА. Без голяма част от звездите си двата състава излязоха на паркета в „Стейпъл сентър“, а победата отиде при „мрежите“ след 123:97.

За Нетс не играха Кевин Дюрант, Кайри Ървинг и Джеймс Хардън. В тяхно отсъствие Кам Томас вкара 21 точки. Дейвид Дюк и Дейрон Шарп добавиха по 13. Брус Браун се разписа с 12 точки.

За Лейкърс на паркета не бяха Леброн Джеймс, Кармело Антъни, Ръсел Уестбрук. От техните колеги Малик Монк бе най-резултатен с 15 точки. Уейн Елингтън и Дуайт Хауърд останаха с по 11.

Антъни Дейвис бе сред титулярите за „езерняците“, като бе автор на първия кош в двубоя. 28-годишният баскетболист се задържа на терена 12 минути, в които се отчете с 6 точки.

Ламаркъс Олдридж се завърна в игра, след като се оттегли заради проблеми със сърцето през миналия сезон. Участникът в 7 издания на Мача на звездите в НБА получи 15 минути на паркета за Бруклин, като остави срещу името си 6 точки, 4 борби и 3 асистенции.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – БРУКЛИН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани