15.7 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАБостън се препъна срещу Чикаго (видео)

Бостън се препъна срещу Чикаго (видео)

Двама изгонени от Селтикс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бостън допусна първа загуба в НБА през този сезон. „Келтите“ наведоха глави пред Чикаго след 102:120 като гости, прекъсвайки серията си от три поредни успеха в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Джейсън Тейтъм отбеляза 26 точки за Бостън в добавка към 8 борби и 5 асистенции. Навръх 26-тия си рожден ден Джейлън Браун добави 21 и 6 борби. Малкълм Брогдън се включи от пейката с 12 точки и 6 борби.

ДеМар ДеРоузън бе най-добър за Чикаго с 25 точки, 5 борби и 5 асистенции. Ейо Досунму финишира с 22 и 6 борби. Зак Лавин вкара 19 точки. Никола Вучевич остана с 18 и 23 борби.

КЛЮЧЪТ: Булс преодоляха пасив от 19 точки от първата част, за да стигнат до oбрат за 65:54 в края на първото полувреме. След паузата Селтикс останаха без своя треньор Джо Мазула, който бе изгонен след две технически нарушения, заради несъгласие с решение на реферите. Същото се случи и с Грант Уилямс, който напусна паркета, заради умишлен фаул в началото на последната четвърт.

След паузата Маркъс Смарт намали пасива на Селтикс след серия от 17-4 за 66:69. Чикаго обаче отвърна с 13 безответни точки, в която се включи и ДеМар ДеРоузън, за да дръпне с 84:68 и до края не изпусна лидерството.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Бостън ще бъде домакин на Кливланд на 29 октомври, а два дни по-рано Чикаго ще излезе срещу Индиана.

СТАТИСТИКА ОТ ЧИКАГО – БОСТЪН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани