Ивица Вукотич: Предполагам, че се изморихме

Няма да се откажем от борбата за плейофите, добави помощник-треньорът на Миньор 2015

240

„Предполагам, че се изморихме. Първо, искам да пожелая всичко най-добро на Черно море Тича. Да им пожелая успехи в следващия етап. Те показаха добър баскетбол през този сезон. Играхме добър баскетбол 35 минути, държахме се на две точки…, но два пропуснати чисти шута… После не успяхме да се върнем в мача. Искам да поздравя моите момчета за добрата и хубава игра през 35-те минути„, коментира помощник-треньора на Миньор 2015 Ивица Вукотич, който води тима заради наказание на Георги Младенов.

„Мисля, че ако в предишните мачове бяхме играли по този начин, щяхме да имаме повече победи. Но ние сме отбор, който се гради и искаме тази година да покажем добър баскетбол. Нямаме нужния опит за такива мачове. Смятам, че до края на сезона ще покажем и други неща и няма да се откажем от борбата за плейофите, и да завършим на първо или второ място във втората шестица„, каза още той след мача във Варна.

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКBta.bg
Предишна статияКирил Болшаков: Всички наши играчи бяха много мотивирани
Следваща статияМартин Коцев: Най-силната ни част като игра беше четвъртата
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."