10.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНБАБостън помрачи завръщането на Леброн Джеймс в игра (видео)

Бостън помрачи завръщането на Леброн Джеймс в игра (видео)

Джейсън Тейтъм изведе Бостън до победа над Лейкърс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Пред погледите на Бил Ръсел и Пол Пиърс Бостън записа осма победа в НБА. „Келтите“ се наложиха над Лос Анджелис Лейкърс със 130:108 у дома, написвайки още една глава от легендарното съперничество между двата отбора. Това бе четвърти успех за Селтикс в последните им шест мача в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Джейсън Тейтъм даде тон на Бостън с 37 точки и 11 борби. Маркъс Смарт добави 22, 8 борби и 6 асистенции. Денис Шрьодер се отчете с 21 точки, 6 борби и 6 асистенции.

Антъни Дейвис бе най-резултатен за Лейкърс с 31 точки и 6 борби. Леброн Джеймс, който пропусна осем мача в НБА заради травма в коремната област, се завърна и се разписа с 23 и 6 борби. Кармело Антъни остана с 13 точки.

КЛЮЧЪТ: Селтикс заличиха пасив от 14 точки през втората четвърт и излязоха напред преди Леброн Джеймс да даде крехък аванс на Лейкърс за 61:60 на голямата почивка. След паузата обаче домакините се стегнаха и водени от Джейсън Тейтъм си върнаха водачеството за 109:94 през последната част.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В следващия си мач утре сутрин Бостън ще играе срещу Оклахома, а в неделя Лейкърс ще излязат срещу Детройт.

СTATИСТИКА ОТ БОСТЪН – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани