10.8 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАЧикаго строши каръка в Денвър (видео)

Чикаго строши каръка в Денвър (видео)

Булс прекъснаха серия от 13 поредни загуби при визитите си на Нъгетс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Чикаго отново излезе на победния път в НБА, поставяйки на сметката си 11-ти успех през 2021/2022. „Биковете“ отказаха Денвър със 114:108 като гости, за да триумфират за пети път в последните си седем срещи в най-силното първенство в света.

НАЙ-ДОБРИ: Зак Лавин завърши с 36 точки за Чикаго, като бе 14/24 при стрелбата си от игра, плюс 5 борби. ДеМар ДеРоузън добави 26 и 6 борби. Дерик Джоунс Джуниър се включи от пейката с 16 точки и 8 борби.

Денвър излезе без контузения Никола Йокич, който има проблем с китката. В негово отсъствие Арън Гордън бе най-добър с 28 точки и 9 борби. Уил Бартън остана с 23.

КЛЮЧЪТ: Зак Лавин вкара 12 точки през последната четвърт, а колегата му ДеМар ДеРоузън бе точен осем пъти от фаул линията във финалните минути на двубоя. Така Булс прекъснаха серия от 13 поредни загуби при визитите си на Нъгетс. Това бе първи успех за „биковете“ в Денвър от 8 февруари 2006 г.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 21 ноември Чикаго ще излезе срещу Финикс, а Денвър ще има за съперник Ню Йорк. 

СТАТИСТИКА ОТ ДЕНВЪР – ЧИКАГО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани