15.7 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияБалкан влезе в графата с полуфиналистите в НБЛ (видео)

Балкан влезе в графата с полуфиналистите в НБЛ (видео)

Мануел Суарес с дабъл-дабъл в Стара Загора

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Балкан стана третият полуфиналист в НБЛ през този сезон. Момчетата на Петър Златанович не оставиха шансове на Берое след 91:72 като гости и след 2-0 победи на 1/4-финалите продължават напред.

НАЙ-ДОБРИ: Мануел Суарес бе много полезен за Балкан и оформи дабъл-дабъл – 24 точки и 11 борби. По 14 добавиха Христо Захариев и Денг Адел, като вторият овладя и 6 борби. 11 борби грабна и Николай Грозев, който имаше и 8 точки.

Робърт Георгиев бе най-добър за Берое с 15 точки. Дарин Иванов и Александър Тодорович нанизаха по 13, като вторият овладя и 7 борби. Келси Барлоу остана с 10 точки, 5 борби и 6 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Шампионите доминираха под двата ринга, след като грабнаха общо 45 борби срещу 29 за старозагорци. Освен това, гостите бяха по-точни в стрелбата от средна дистанция – 57% срещу 41% за Берое.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В следващия етап на елиминациите в родния елит Балкан ще излезе срещу ЦСКА. В серията ще се играе до три победи от пет срещи.

СТАТИСТИКА ОТ БЕРОЕ – БАЛКАН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани