18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияБойко Миленков: Яд ме е, Балкан изглеждаше лошо и ние не се...

Бойко Миленков: Яд ме е, Балкан изглеждаше лошо и ние не се възползвахме от това

Третата част мачът приключва, връщаме се на магия, каза още наставникът на Берое

„Кое беше положителното в нашата игра?! Това, че Балкан изигра изключително слабо първо полувреме, а ние бяхме още по-големи мъртъвци. Вместо да се фокусираме да ги натиснем, да отворим разлика, за Балкан щеше да бъде изключително трудно през второто полувреме да се върне. След това слабо полувреме на Балкан ние отговорихме с още по-слаба игра. Какво положително има“, коментира наставникът на Берое Бойко Миленков след загубата от Балкан със 78:89 в мач от плейофите в НБЛ.

Третата част мачът приключва. Връщаме се на магия, Келси вкара две тройки от халите, после две безумни стрелби и приключихме курса. Всеки мисли да се прибере вкъщи. Каква умора? Тук става въпрос за желание, за екстраусилия, за тотално себераздаване, защото това е плейоф. Не мисля, че има умора, по-скоро умората е психическа. Просто ме е яд, че Балкан изглеждаше лошо и ние не се възползвахме от това“, каза още треньорът на старозагорци.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани