18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияБойко Миленков: Отворихме мача някак без енергия

Бойко Миленков: Отворихме мача някак без енергия

Мисля, че публиката остана доволна от победата и някои изпълнения, бе мнението на треньора на Берое

„Не мога, не съм доволен от победата само по себе си като победа. Тя ни дава самочувствие и донякъде спокойствие. Но като игра, като взимане на решения, имам много забележки, особено що се касае за нашата феноменална защита. Отворихме мача някак без енергия. Нито бяхме агресивни, нито концентрирани, особено, както казах в защита. Все пак индивидуалната класа на нашите състезатели даде разлика в хода на мача и според мен, заслужено спечелихме“, бе мнението на треньора на Берое Бойко Миленков след победата над Ямбол със 102:86 в мач от НБЛ.

„Новия ни състезател Даниел Пюрифой се включи успешно, въпреки че е на три тренировки. Създава ми усещането за отборен играч, което е позитивно. Мисля, че публиката остана доволна от победата и някои изпълнения в мача. Предстои ни тежко гостуване в Плевен, където ще срещнем силно амбицираните домакини и доста познати лица“, каза още наставникът на „зелено-белите“, които са седми в класирането с баланс от 11-11.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани