9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияБойко Миленков: Отборите са нови и си трябва време

Бойко Миленков: Отборите са нови и си трябва време

Надявам се да е интересно в нашата зала, пожела си наставникът на Берое

По-малко от седмица дели Берое от началото на сезона в НБЛ. На 9 октомври (понеделник) от 19.00 ч. старозагорци ще бъдат домакини на Черноморец в среща от 1 кръг в шампионата при мъжете.

Преди ден Берое отстъпи на ЦСКА със 73:82 в последната си проверка. 

Изключително полезна контрола за нас седмица преди началото на шампионата. И съм много доволен, че я направихме. Ще се реже видео. Има доста моменти, за които да си говорим с момчетата. Загубихме, защото ЦСКА пази изключително агресивно, изчезна организацията в нападение и ни принуди да грешим. Не сме готови. Не само ние, почти всички отбори са така. Кой селекция недовършил, къде по-късно се стартира подготовка като при нас. Контузии има. Отборите са нови и си трябва време„, заяви треньорът на Берое Бойко Миленков.

Ние ще бъдем в този състав и засега не мислим за промени по него. Другият понеделник в Стара Загора приемаме Черноморец. Бургазлии ще играят в квалификациите на ФИБА Къп през настоящата седмица. Надявам се да е интересно в нашата зала„, 

ПрезGoogle
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани