16.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияБойко Миленков: На всички е очевидно какво се счупи в този мач

Бойко Миленков: На всички е очевидно какво се счупи в този мач

Левски подходи сериозно, бе агресивен в защита, ние допуснахме грешки, коментира наставникът на Берое

На всички е очевидно какво се счупи в този мач. Залагаме на две млади момчета – Виктор Маргаритов и Михаил Комбаков, които играят на основната баскетболна позиция – плеймейкър. Това се случва при липсата на Антон Кук. Оттам тръгва всичко, не ги обвинявам в никакъв случай. Стараят се, просто липсата на опит оказва своето влияние. В предишния мач срещу Рилски спортист нещата се получиха по същия начин. Няма как да се справиш на този пост, когато не мислиш. Това е основният проблем в този момент, надявам се Кук да се възстанови, защото нещата не са добре по този начин„, коментира наставникът на Берое Бойко Миленков след загубата от Левски с 56:82.

Марио Литъл изведе Левски до победа в Стара Загора

Левски подходи сериозно, бе агресивен в защита. Ние допуснахме грешки, от които те отбелязаха 25 точки на бърза атака. Все се говори, че не се дава шанс на младите момчета, но Маргаритов и Комбаков играят срещу Асен Великов, който е изключителен човек и играч. Неговите години са напреднали, а двамата имаха шанс, но той им скри топката. След това отново се говори за шансове, но това е друга тема“, каза още наставникът на старозагорци, които допуснаха осма загуба в НБЛ.

Ще се опитаме да изненадаме Черноморец с някакво парти преди този мач, ако Кук не е на разположение. Ние сме 4-5 човека. Когато един го няма, става тежко. Той е на такава позиция, че оттам тръгва цялата игра. Чакат ни изключително тежки мачове. Имах надежда, че ще победим Левски, но не успяхме. Надявам се да стоим поне по-равностойно срещу Черноморец. Такива мачове с поражения от 30 точки не са интересни на никого. Левски е дразнител винаги, затова имаше хора в залата, но на никого не му е приятно да гледа такова нещо“, завърши Бойко Миленков.
ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани