13 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияБойко Миленков: Безобразни грешки

Бойко Миленков: Безобразни грешки

Цялото ни първенство подхожда на юношески баскетбол, това важи и за моя отбор, коментира наставникът на Берое

Това, което говоря на моите играчи, не се получава от известен период от мачове, а не само в този. Явно са свикнали с гласа ми или е много шумно. Каквото им говоря обикновено влиза от едното и излиза от другото ухо. Това се получи и в тази среща. На моменти се борихме, но супер безразсъдно. Играхме много индивидуално, всеки искаше да реши мача, безобразни грешки. Това ни е моментното състояние“, коментира наставникът на Берое Бойко Миленков след загубата от Черноморец със 79:91 в мач от НБЛ. 

Можеш да се върнеш два пъти в даден мач, а не шест. Връщахме се с адски много усилия и със зона, която не знам как да я нарека. Казах им, че не искам да се връщаме със зона, но явно това е начинът“, добави наставникът на старозагорци, които са с баланс от 8-11. 

Цялото ни първенство подхожда на юношески баскетбол. Това важи и за моя отбор, много юношески баскетбол, индивидуални действия. Афектиран съм и не искам да говоря още, защото миналата година бях откровен в изказванията и след това играчите се сърдиха. Ще им кажа на анализа каквото имам. Смятам, че не е мястото да го казвам в ефир, защото четат интервютата и са много чувствителни някои от тях„, призна Бойко Миленков. 

„В понеделник ще се върнем отново в залата. Това ни е работата. Нищо не е станало, първенството не е свършило. Гледаме напред, имаме да подобряваме отношението, фокуса и след това идват баскетболните неща. Не съм гледал игровото време, надявам се агентите да не пишат кой колко е играл“, завърши той. 

Черноморец погледна смело към Топ 4 в НБЛ

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани