20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаБивш съотборник на Везенков в Барса: Винаги, когато отивах в залата, той...

Бивш съотборник на Везенков в Барса: Винаги, когато отивах в залата, той беше там

И тогава си казвах, че това момче ще стане добър играч, признава Тайрис Райс

Един от бившите съотборници на Александър Везенков в Барселона Тайрис Райс си спомни за старанието и желанието на българина да се развива още по време на периода му в Испания. Американецът с черногорски паспорт смята, че крилото на Олимпиакос ще бъде избран за Най-полезен играч на сезона в Евролигата. 

Обичам те, човече – казвам му това всеки път, когато си говорим. Бяхме заедно в Барселона, имах възможност да го срещна, да видя упоритата му работа. Не ставаше дума за талант и способности, той знае къде е в този момент и докъде може да стигне. Може би ще стане MVP в Евролигата, той е сред най-добрите играчи в турнира. Всичко това е заради работата, която върши„, казва Тайрис Райс в подкаста „За мача“ с Христос Каурис.

„Той беше единственият съотборник, който имах и който беше на терена през цялото време. Винаги, когато отивах в залата, той беше там. И тогава си казвах, че това момче ще стане добър играч. Имам много съотборници, които, когато имат почивен ден, се чудят какво да правят или си правят снимки, или отиват до залата само за това. Цялата тази работа се вижда сега„, допълва шампионът в Евролигата с Макаби Тел Авив от 2014 г.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани