16.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропаБерое финишира четвърти в Балканската лига (видео)

Берое финишира четвърти в Балканската лига (видео)

Старозагорци отстъпиха на Галил Гилбоа в мача за бронза

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Берое завърши на четвърто място в Delasport Балканска лига през този сезон. В „Тото Арена“ в Холон селекцията на Любо Минчев не успя срещу Галил Гилбоа след 67:84 в мача за бронзовите медали от Финалната четворка в турнира.

НАЙ-ДОБРИ: Кейлъб Бишъп и Джеймс Гавин вкараха по 15 точки за Берое, като първият овладя и 13 борби. Михаил Комбаков приключи с 11 и 6 борби.

Кери Блейкшиър бе най-резулатен за Галил Гилбоа с 14 точки и 7 борби. Джо Томасън и Амит Гершон добавиха по 12.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ: Старозагорци, които са без петима играчи, включително и Симеон Илиев, който се контузи преди два дни, се държаха равностойно на съперника през първите 12-13 минути от двубоя. След това израелците постепенно овладяха инциативата и стигнаха до 46:34 след 20 минути игра. След паузата разликата в полза на Галил Гилбоа набъбна до 20 точки и до финалната сирена нещо не се промени.

КАКВО ПРЕДСТОИ: По-късно днес от 20.00 ч. Академик Пловдив и Апоел Холон ще спорят за трофея в турнира. Финалът в Delasport Балканска лига можете да наблюдавате в ефира на телевизия RING.

СТАТИСТИКА ОТ ГАЛИЛ ГИЛБОА – БЕРОЕ

Вижте пълен запис на двубоя тук

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани