18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияБерое с нова победа при жените (видео)

Берое с нова победа при жените (видео)

10 поред за старозагорки в шампионата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Берое спечели за 10-ти пореден път в женското първенство. Тимът на Таня Гатева взе своето срещу Рилски спортист след 93:74 като гост в мач от 9 кръг в шампионата при дамите.

НАЙ-ДОБРИ: Цветомира Наумова поведе колоната на реализаторите за Берое с 22 точки. Теодора Динева добави 20 и 7 борби. Сиара Ростен оформи дабъл-дабъл – 16 точки и 11 борби.

Радина Илиева бе най-резултатна за Рилски спортист с 24 точки, от които 6 тройки. Деница Манолова се разписа с 21 и 7 борби. Вероника Джикова остана с 12 точки, 12 борби и 7 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Старозагорки овладяха подкошието, след като грабнаха 45 срещу 34 борби за самоковки. Освен това, гостенките бяха по-точни в стрелбата от средна дистанция – 57% срещу 46% за Рилецо.

И ОЩЕ: Берое е едноличен лидер в класирането, без допуснато поражение. Селекцията на Маргарита Маринкова е на трето място с баланс от 5-5.

СТАТИСТИКА ОТ РИЛСКИ СПОРТИСТ – БЕРОЕ

Вижте пълен запис на двубоя: 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани