11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияБерое мина кота 100 срещу Ямбол (видео)

Берое мина кота 100 срещу Ямбол (видео)

Три поред за старозагорци в НБЛ

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Берое постигна трета поредна победа в НБЛ. В своята зала „Общинска“ тимът на Андреа Марушич се наложи над Ямбол със 104:80 в последния мач от 15 кръг в родния елит.

И ОЩЕ: Старозагорци са с баланс от 7-8 и се намират на шеста позиция в класирането. Селекцията на Тони Дечев пък има в актива си 6 успеха и 9 поражения на осмото място.

НАЙ-ДОБРИ: Карлос Пепин навъртя 37 точки за Берое, които допълни с 11 борби за дабъл-дабъл. Даръл Дейвис добави 27 и 7 асистенции. Антун Маричевич регистрира 16 точки, 6 борби и 5 асистенции.

В групата на Ямбол за срещата не бе Павел Маринов. В негово отсъствие Питър Кис бе най-резултатен с 28 точки. Иван Лилов се разписа с 18. Александър Матушев остана с 14 точки.

КЛЮЧЪТ: През първото полувреме двата тима си размениха по една четвърт, а голямата почивка настъпи при 51:47 в полза на Берое. След паузата „зелено-белите“ взеха нещата в свои ръце и чрез Карлос Пепин, Даръл Дейвис, Антун Маричевич и Николай Титков дръпнаха с 81:59 след 30:12 в третия период. В последните 10 минути въпреки усилията на Питър Кис и Александър Матушев, домакините задържаха преднината си и спечелиха, оформяйки крайното 104:80.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 13 януари Берое ще бъде домакин на Рилски спортист, докато ден по-късно Ямбол ще приеме лидера в НБЛ Черноморец.

СТАТИСТИКА ОТ БЕРОЕ – ЯМБОЛ

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани