19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияБерое мина кота 100 срещу Черно море Тича (видео)

Берое мина кота 100 срещу Черно море Тича (видео)

Старозагорци приключиха успешно редовния сезон

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Берое зарадва феновете си с победа с близо 30 точки разлика преди плейофите. Старозагорци надвиха Черно море Тича в последния за „моряците“ мач за сезона с категоричното 104:75.

И ОЩЕ: „Зелените“ финишираха на седмо място в класирането, като по този начин в четвъртфиналната серия ще се изправят срещу Балкан. За „моряците“ това беше последен мач за сезона в баскетболното първенство.

КЛЮЧЪТ: Мачът започна добре за баскетболистите на Бойко Миленков, които бързо наложиха своето темпо и се оттеглиха с комфортна преднина от 19 точки на почивката. След нея те продължиха да увеличават разликата и въпреки равностойната последна четвърт, не се стигна до изненади.

НАЙ-ДОБРИ: Дариъс Хол беше най-резултатен за Берое със 17 точки, Даниел Пюрифой завърши с дабъл-дабъл – 16 точки и 11 борби, а по 15 точки вкараха Келси Барлоу и Александар Тодорович. 11 добави Робърт Георгиев, а 10 наниза Дарин Иванов.

За Черно море Иван Спиров се разписа с 22 точки, а 18 добави Тач Ънру. Със 17 се включи Костадин Лазаров.

СТАТИСТИКА ОТ БЕРОЕ – ЧЕРНО МОРЕ ТИЧА

ПрезGoogle.com
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани