9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоЕвропаАрмани Милано развали купона на Майк Джеймс и Монако (видео)

Армани Милано развали купона на Майк Джеймс и Монако (видео)

13-та победа за селекцията на Еторе Месина в Евролигата този сезон

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Армани Милано записа 13-та победа в Евролигата през 2023/2024. Селекцията на Еторе Месина се наложиха над Монако с 98:80 при визитата си в среща от 30 кръг в турнира на богатите. Италианският тим има в актива си и 17 загуби, с което се намира на 12-та позиция, докато отборът от Княжеството е с баланс от 19-11 на петото място.

И ОЩЕ: Двубоят започна с почитане на Реализатор №1 за всички времена в Евролигата Майк Джеймс още веднъж.

НАЙ-ДОБРИ: Никола Миротич приключи с 21 точки и 5 борби за Армани Милано. Маодо Ло добави 15. Девън Хол се разписа с 14 точки, 6 борби и 7 асистенции.

Алфа Диало бе най-резултатен за Монако със 17 точки. Джордан Лойд вкара 14. С по 10 точки останаха Кемба Уокър и Майк Джеймс, като последният грабна и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: Гостите бяха по-точни в стрелбата от средно разстояние – 67.5% срещу 59.3% за Монако. Освен това, Никола Миротич и компания направиха и повече асистенции – 21 срещу 10 завършващи подавания за отбора от Княжеството.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 22 март Армани Милано ще приеме Фенербахче, докато същия ден Монако ще срещне Валенсия.

СТАТИСТИКА ОТ МОНАКО – АРМАНИ МИЛАНО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани