8.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоЛайфстайлВанеса Брайънт заведе още един иск

Ванеса Брайънт заведе още един иск

Вдовицата на Коби Брайънт съди шерифа на окръг Лос Анджелис заради разпространение на кадри от катастрофата

Вдовицата на Коби Брайънт – Ванеса подаде още един иск в съда. Съпругата на покойния бивш гард на Лейкърс в НБА ще съди шерифа на окръг Лос Анджелис, съобщават медиите отвъд океана.

Според информацията, причината е разпространение на снимки от мястото на катастрофата в Калифорния, която през януари отне животите на 5-кратния шампион в лигата с “езерняците”, на 13-годишната му дъщеря Джиана и на още седем души. Поне осем служители на реда са снимали телата на жертвите с телефоните си. Кадрите са направени за лични цели и не са използвани при разследването.

В материалите по делото се твърди още, че заместниците на шерифа са показали снимките на свои колеги. Един от тях дори направил това в разговор с жена в бар, в опит да я впечатли. Барманът станал свидетел на случката и сигнализирал на властите. Вдовицата на Коби Брайънт търси обезщетение за небрежност, за нарушаване на личното пространство и за умишлено причиняване на емоционален стрес.

Междувременно, Ванеса Брайънт отрече обвиненията на майка си, която твърди, че я е изгонила от къщата й, като допълни, че през последните 20 години заедно с Коби винаги е била до нея.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани