13.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропаБарселона с разяснение за контузията на Никола Миротич

Барселона с разяснение за контузията на Никола Миротич

MVP в Евролигата от миналия сезон е подложен на лечение

Барселона излезе с официално изявление относно състоянието на една от звездите си Никола Миротич. Преди ден се появиха информации, че черногорецът с испански паспорт е получил травма в ахилеса и ще отсъства около шест месеца.

От испанския гранд разясниха, че Никола Миротич има контузия в ахилесовото сухожилие на левия крак от последния мач във финалите в ACB лигата през миналия сезон. Самият той в момента се възстановява, а терапията му ще продължи в следващите седмици.

От лагера на Барса обаче не посочват кога точно ще бъде напълно възстановен Никола Миротич. На Стария континент пък вече спрягат за негов заместник при каталунците Крис Сингълтън.

През миналия сезон с Барселона Никола Миротич вдига Купата на Краля, а освен това, спечели бронз в Евролигата, където записва средно по 16.9 точки, 5.2 борби и 1.4 асистенции в общо 38 мача. MVP в турнира на богатите през 2021/2022.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани