5.6 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияБалкан организира турнир в памет на легендата Георги Христов

Балкан организира турнир в памет на легендата Георги Христов

В надпреварата ще се включат Рилски спортист и Берое

Балкан ще организира за поредна година традиционния си турнир в памет на легендата Георги Христов. Надпреварата ще бъде част от подготовката на ботевградчани за квалификацията в Шампионската лига, която ще се проведе от 22 до 25 септември в Ботевград.

Събитието ще бъде на 15 и 16 септември, като от Балкан ще проведат разговори с властите за присъствието на зрители. Още 4-5 контроли планират от лагера на “зелените”.

На турнира в памет на Георги Христов, освен Балкан, участие ще вземат още отборите на Рилски спортист и Берое. От ботевградския клуб ще опитат да осигурят и тим от съседна държава да се включи в него.

Трябва да сработим отбора. Ще опитаме да направим всичко най-добро, за да се подготвим. Засега контролите ни ще бъдат без публика заради коронавируса. Не го искаме това. Организационно не знам как стоят нещата, аз се занимавам с отбора. Искам да показваме добър баскетбол”, заяви пред Botevgrad.com треньорът на Балкан Йовица Арсич.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани