9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоЕвропаБалкан избегна Сибиу на Павлин Иванов и Йордан Минчев в първата фаза...

Балкан избегна Сибиу на Павлин Иванов и Йордан Минчев в първата фаза на ФИБА Къп

Шампионът на България попадна във втора урна преди жребия

Българският шампион Балкан и останалите участници във ФИБА Къп вече са с крачка по-близо да научат съперниците си. Ботевградчани попаднаха във втора урна преди жребия за груповата фаза на редовния сезон в надпреварата.

Той ще се проведе на 8 август (вторник) от 15:15 ч. Тогава ще се състои и жребият за квалификациите, при който вицешампионът Черноморец е поставен във втора урна.

Балкан е в компанията на Легия Варшава (Полша), Найнърс Кемниц (Германия), Сибиу (Румъния), където от новия сезон ще играят Йордан Минчев и Павлин Иванов, както и Бриндизи (Италия), Морнар (Черна гора), Апоел Галил Елион (Израел), Гьотинген (Германия), загубилият от двойката Бакен/Пея – Калев/Норшьопинг и загубилият от двойката Левице/Ларнака – Бенфика/Тбилиси, като е възможно да настъпят промени след квалификациите за Шампионската лига.

Общо 35 отбора от 23 държави се регистрираха за участие в деветото издание на ФИБА Къп. От тях 13 тима ще играят директно в редовния сезон, а останалите 22 ще се състезават в квалификациите. В допълнение, 21 отбора от квалификациите на Шампионската лига са заявили участие във ФИБА Къп, ако не се класират за редовния сезон на по-силния турнир, а от тях максимум 20 ще се присъединят към редовния сезон на последния.

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани