5.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБААтланта зае седмата позиция на Изток (видео)

Атланта зае седмата позиция на Изток (видео)

"Ястребите" се пребориха с Маями

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Атланта спечели битката за седмото място в края на редовния сезон в Източната конференция на НБА. „Ястребите“ се справиха с Маями със 116:105 като гости и продължават в плейофите на най-силното първенство в света.

НАЙ-ДОБРИ: Трей Йънг се отчете с 25 точки, 8 борби и 7 асистенции за Атланта. Дейонте Мъри добави 18, 5 борби и 6 асистенции. Садик Бек финишира със 17 точки и 6 борби.

Кайл Лаури бе най-добър за Маями с 33 точки, включително 6 тройки, плюс 5 асистенции. Тайлър Хиро реализира 26 в добавка към 6 борби. Джими Бътлър остана с 21 точки и 9 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Хоукс доминираха под двата ринга, като грабнаха общо 63 срещу 39 борби за съперника. Освен това, те имаха предимство и в точките от втори шанс – 26 срещу 6 за „горещите“.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В първия кръг на плейофите в НБА Атланта ще има за съперник Бостън. Мач №1 от серията ще бъде на 15 април.

Маями пък продължава битката за място в елиминациите срещу победителя от двойката Торонто/Чикаго. Срещата ще бъде ден по-рано.

СТАТИСТИКА ОТ МАЯМИ – АТЛАНТА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани