13.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропаДжанан Муса съсипа Армани Милано (видео)

Джанан Муса съсипа Армани Милано (видео)

Реал Мадрид записа трета победа в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид заложи на силна защита през второто полувреме, за да се справи с Армани Милано с 83:77 като гост в мач от 6 кръг в Евролигата. Испанският гранд вече е с баланс от 3-3 и e девети в класирането на най-силната клубна надпревара на Стария континент, докато селекцията на Еторе Месина е със същия баланс и заема десето място.

НАЙ-ДОБРИ: Джанан Муса отбеляза 25 точки за Реал Мадрид, от които 5 тройки, плюс 5 борби и 5 асистенции. Марио Хезоня добави 15. Еди Таварес се отчете с 11 точки и 9 борби.

Кевин Пангос бе най-добър за Армани Милано с 21 точки, включително 5 тройки. Николо Мели вкара 12. Наз Митро-Лонг регистрира 11 точки при дебюта си в Евролигата.

КЛЮЧЪТ: Отбраната на „Белия балет“ беше като по учебник след паузата, лимитирайки съперника до общо 27 точки, след като допусна 50 точки в първите 20 минути. Гостите доминираха под двата ринга, като грабнаха 40 срещу 24 борби за Армани Милано.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 10 ноември Реал Мадрид ще излезе срещу Анадолу Ефес у дома, докато ден по-рано Армани Милано ще гостува на Виртус Болоня.

СТАТИСТИКА ОТ АРМАНИ МИЛАНО – РЕАЛ МАДРИД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани