10.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропаАнадолу Ефес ликува в Барселона (видео)

Анадолу Ефес ликува в Барселона (видео)

Победа №13 за турския гранд в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Анадолу Ефес стана първият отбор, който нанесе две загуби на Барселона през този сезон в Евролигата. Това се случи, след като селекцията на Ергин Атаман надви каталунците с 88:86 при визитата си в мач от 24 кръг от турнира на богатите. Турският гранд е с баланс от 13-10, като заема седмо място във временното класиране, а испанците са лидери със 17 успеха и 7 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Василие Мицич навъртя на сметката на Анадолу Ефес 26 точки плюс 5 асистенции. Шейн Ларкин се отчете с 19. Крис Сингълтън приключи с 13 точки.

Никола Миротич бе най-резултатен за Барселона с 24 точки и 5 борби. Брандън Дейвис остана с 14 и 7 борби.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: В двубой, приключил с разлика от 2 точки, 18-те технически грешки на каталунците определено натежаваха, сравнено с 6-те изгубени топки от гостите. Ефес отбеляза 17 точки от грешки срещу 2 за Барса.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 18 февруари Анадолу Ефес ще приеме Олимпиакос на Александър Везенков, а Барселона ще играе у дома с Жалгирис.

СТАТИСТИКА ОТ БАРСЕЛОНА – АНАДОЛУ ЕФЕС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани