Леброн Джеймс: Докато умът ми е свеж и тялото ми позволява, ще продължа да играя (видео)

Когато дойде време да приключа, ще го приема спокойно, споделя крилото на Лейкърс

841

Една от звездите в НБА Леброн Джеймс сподели какво мисли за възможния край на своята кариера. 203-сантиметровото крило все още не знае кога ще настъпи този момент, но е убеден, че когато това се случи, ще го приеме спокойно.

„В лигата съм вече 19 години и нямам намерение да играя още 19 години. Определено не съм в средата на кариерата си, по-вероятно вече слизам от този връх. Да видим… Докато умът ми е свеж и тялото ми позволява, ще продължа да играя баскетбол. В крайна сметка съм сигурен, че самата игра ще ми каже кога да спра. Моето тяло и ум ще ми кажат„, сподели 4-кратният шампион в НБА, който ще навърши 37 години след ден.

„Инвестирах по-голямата част от живота си в това и съм прекарал доста време като част от играта. Така че, когато дойде време да приключа, ще го приема спокойно„, казва още Леброн Джеймс, който стана третият в историята, преминал границата от 36 000 точки в НБА.

Лейкърс отказаха Хюстън, Краля мина границата от 36 000 точки в НБА (видео)

Предишна статияДенвър развали специален момент за Стеф Къри (видео)
Следваща статияЕвролигата отложи и АСВЕЛ – Байерн
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."