19.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългари в чужбинаАлекс Уандие със силни изяви в Италия (видео)

Алекс Уандие със силни изяви в Италия (видео)

Бившият младежки национал с ключов принос за двете победи на Бишелие в Серия Б

Бившият младежки национал на България Алекс Уандие се отличи със силни изяви с екипа на новия си тим Бишелие в Италия. 197-сантиметровото крило бе с ключов принос за успеха на своя отбор над Падуа с 92:81 в среща от Група B на Серия Б.  

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Defence Sports Agency (@defence.sports)

На сметката на Бишелие в този мач Алекс Уандие остави 21 точки, включително 5 тройки, плюс 6 борби и 3 откраднати топки за 31 минути след включване от пейката. При стрелбата си той бе още 2/4 от средно разстояние и 2/2 от линията за изпълнение на наказателни удари. 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Lions (@basketbisceglie)

Алекс Уандие игра силно и в предишния двубой на Бишелие, спечелен срещу Андреа Коста Имола с 99:70. В тази среща бившият възпитаник на Куеста Колидж отново намери място сред реализаторите с 21 точки и 5 борби. 

Бишелие е с баланс от 2-3 и заема 12-то място в класирането на група B в Серия Б. На 29 октомври Алекс Уандие и компания ще имат за съперник Йези.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани