11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияАлекс Симеонов: Не ни достигна добра защита

Алекс Симеонов: Не ни достигна добра защита

На моменти играхме добре, но въпросът беше, че те вкараха много трудни шутове, каза още баскетболистът на ЦСКА

Таманенг още не е влязъл в ритъм, беше трудно за нас. Без Андрей Иванов, Брандън Йънг и Чо тепърва навлизат в нашата игра, така че този път това ни изигра лоша шега. Черноморец игра изключително добре. Не ни достигна добра защита, на моменти ние играхме добре, но въпросът беше, че те вкараха много трудни шутове. От друга страна, не успяхме да вкараме нашите и се получи тази разлика„, сподели баскетболистът на ЦСКА Алекс Симеонов след загубата в Бургас с 84:100 в мач от НБЛ. 

Другото е, че загубихме с 16 точки, една по-малко отколкото ги победихме в София, така че ако сме равни, ще бъдем преди тях, което е малка победа за нас. Младите момчета се включват добре, но ние имаме къса ротация, имаме своите проблеми, мачове, които са начесто. Предстоят ни още три много важни двубоя, които се надявам да спечелим. Има умората, но това е част от работата ни и трябва да я преодолеем“, бе мнението на крилото, който финишира с 14 точки и 8 борби. 

Черноморец достигна кота 100 срещу ЦСКА (видео)

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани