8.3 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияАлекс Симеонов: Надявам се това да е една от многото победи, които...

Алекс Симеонов: Надявам се това да е една от многото победи, които ни предстоят

Знаем, че сме добри играчи, въпрос на време е да се стиковаме, сподели крилото на ЦСКА

„Важна победа от гледна точка на това, че търсим себе си от началото на сезона и играем изключително колебливо. Загубихме мача срещу Левски. Както треньорът каза, два пъти го спечелихме и сами загубихме. В Стара Загора бяхме равни, но не играхме добре и в края късметът покри домакините. Беше тежко за нас. ЦСКА е отбор, който се очаква да побеждава и има напрежение, което сами си го налагаме. Знаем, че сме добри играчи, въпрос на време е да се стиковаме и да играем добре. Надявам се това да е една от многото победи, които ни предстоят и да продължим да надграждаме“, сподели Алекс Симеонов след успеха на своя ЦСКА над Черноморец с 80:63 в мач от НБЛ. 

ЦСКА надигра Черноморец след силно второ полувреме

„Относно борбата, Зейн Ноулс е абсолютен доминант, много работи, отдаден в играта, има физика. Андрей Иванов е по същия начин. Той е отскоклив център, аз също опитвам да им помагам, макар че понякога не го правя поради тактически указания. Това може да ни бъде от силните страни и трябва да наблягаме доста на нея“, допълва крилото, който достигна до дабъл-дабъл в срещата – 15 точки и 12 борби. 

„По-скоро треньорът намери мен. Не знам какво се случва с мен, тренирам всеки ден, стрелям, оставам допълнително в залата след тренировка. Това ще мине. Случвало ми се е и преди, днес той ме изтърпя, защото през първото полувреме смятам, че не трябваше аз да съм на паркета“, каза още националът. 

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани