8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияЧавдар Костов: Общо от двата мача ни се събраха 65 минути спане

Чавдар Костов: Общо от двата мача ни се събраха 65 минути спане

Накрая показахме доста голяма злоба и агресия в защита, каза още гардът на Левски Лукойл

Общо от двата мача ни се събраха 65 минути спане. Накрая показахме доста голяма злоба и агресия в защита, което беше разковничето. Започнахме да играем със смени, за да не им позволяваме да пробиват лесно и да имат отворени стрелби. Мисля, че те се шашнаха и оттам се получи обратът. Този сезон имаме доста мачове, които успяхме да ги решим в последните нападения. Досега се справяме много добре. Надявам се на финала да се получават все такива срещи„, бе мнението на гарда на Левски Лукойл Чавдар Костов, изразено пред Max Sport, след като тимът му се класира на финал в НБЛ.

Финалът е черешката на тортата. Всичките останали мачове са без значение, зарядът е съвсем друг. Всеки ще бъде пределно мобилизиран до покаже най-доброто от себе си. Имаме достатъчно време да се подготвим. Мисля, че ще успеем да покажем това лице, което показахме в последните 15 минути в четвъртата среща с Балкан. Ако финалната серия е интересна и се стигне до седми мач, ще бъде много добре. Ако завърши в четири срещи, няма да е добре. Надявам се да се получат интересни мачове и зрителите да могат да се насладят на хубав баскетбол“, добави баскетболистът на „сините“, който вкара 15 точки срещу Балкан.

Левски Лукойл сложи точка на спора в серията с Балкан

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани