19.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияДимитър Димитров: Не ни стигна концентрация, за да спечелим

Димитър Димитров: Не ни стигна концентрация, за да спечелим

Надявам се да си вземем поуките, добави капитанът на Балкан

„Може би концентрация не ни стигна, за да спечелим. Аз лично изпуснах сам под коша и изгубих топката накрая при 4-5 точки разлика. Това са 4-5 точки, които можеше да се окажат решаващи. Надявам се да си вземем поуките и да играем полуфинал за Купата, в който резултатът да е друг, каза капитанът на Балкан Димитър Димитров след поражението от Спартак с 81:90 в мач от 24 кръг в НБЛ.

Със сигурност очаквахме такава атмосфера и такава съпротива от Спартак. Тази година те са добре окомплектовани, играят добре. Видяхте в предишния си мач победиха Черно море с 50 точки. Залата тук винаги е пълна, когато играем с тях. Надявам се да има повече такива мачове, но с друг изход“, добави крилото, който се разписа с 18 точки за шампионите в този двубой.

„Относно Ерик Адамс, не съм гледал статистиката още, но не можа да влезе в ритъм в този мач. Направи доста фаулове. Мисля, че тепърва ще показва добра игра. Очаквам победа във Варна, както и на Купата, допълни баскетболистът на ботевградчани.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани