11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияАлександър Янев: Не съм бил в такава ситуация

Александър Янев: Не съм бил в такава ситуация

Някой да излезе и да каже този отбор ще съществува ли, ще се плати ли на играчите, казва още баскетболистът на Берое

„Може би второто полувреме трябваше да го изиграем по-умно. Хвърлихме доста енергия първото, опитахме се да се противопоставим на Черноморец. Играхме с тях на Купата, там може би не бяхме в най-добрата си форма и направихме равен мач. В този бяхме готови да победим съперника, мисля че сме по-добрият отбор от тях в момента, като играчи. Но не играем добре, не сме в оптимална форма и причината е друга„, смята крилото на Берое Александър Янев.

„Имаме финансови проблеми, може би всички го знаят. За момент се закърпиха нещата, но като цяло за последните 20 дни нямаме нито една нормална тренировка. Тренировките ни са 3х3 и стрелба, по този начин по-добре да си събираме багажа и който от където е. По този начин, не може да тренира мъжкият отбор, който в началото на сезона имаше цели. Някой да излезе и да каже този отбор ще съществува ли, ще се плати ли на играчите… Не съм бил в такава ситуация. В понеделник сме на тренировка“, казва още крилото на Берое, който се отчете с 18 точки и 11 борби в Бургас.

17 тройки стигнаха на Черноморец срещу Берое (видео)

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани