9.2 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияНов Управителен съвет за БФБ

Нов Управителен съвет за БФБ

Избраха още Контролен съвет и Арбитражна комисия

Българската федерация по баскетбол вече има нов Управителен съвет. Той бе избран бе време на Общото събрание, което се проведе в столичната зала „Триадица“.

В новия Управителен съвет влизат 12 души. Това са инж. Петър Георгиев, Орлин Атанасов, Красимира Банова, Сашо Везенков, Симеон Ценов и Асен Николов. Към тях ще се присъединят още Събин Маринов, Стихомир Стоянов, Данаил Кирилов, Иван Ценов и Милен Велчев.

Новият Управителен съвет ще обособи женското направление в отделно административно звено в БФБ. Ще бъде изработена и приложена национална програма за развитие на таланти при дамите чрез работа със състезатели и треньори.

Общото събрание избра с единодушие на присъстващите състава на Контролен съвет. В него влизат Добринка Манева – председател и членове: Иван Господинов и Владимир Искров.

В Арбитражната комисия влизат: Янко Стоянов – председател и членове: Иван Вълканов, Борислав Чилингиров, Камен Каменов, Мартин Станчев.

За председател на комисията за приложение на “Система за оценка и финансово подпомагане на БК от ММС“ Стихомир Стоянов. 

Георги Глушков остава президент на БФБ

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани