16.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияАлександър Матушев: Не се справихме добре в защита

Александър Матушев: Не се справихме добре в защита

Има доста силна конкуренция, смята крилото на Ямбол

Не се справихме добре в защита, допуснахме доста лесни кошове. В нападение играхме добре. Имахме доста странни положения, но те влязоха. През първата част нашата защита не беше добра. Играхме смени, но не се справяхме и те си вкараха стрелбите. Добре се справяме до момента, взехме голяма победа срещу Спартак Плевен и се надявам да си вземем и мача срещу Черно море Тича„, каза баскетболистът на Ямбол Александър Матушев след загубата от Балкан с 81:94.

Има доста силна конкуренция. Първите четири отбора са силни, но според мен няма невъзможни неща, може да вземем някой друг мач. Трудно е понякога с такъв млад състав, но поне духът ни е горе. Подкрепяме се в трудностите и това ни помага. Понякога не стават нещата, но се справяме някак. Защитата ни е най-големият проблем в момента, трябва да се борим повече и да не сме толкова припрени„, добави крилото на ямболии, който вкара 15 точки в коша на ботевградчани.

Балкан не сбърка срещу Ямбол в края на годината (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани