4.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНБАБостън стопира негативна серия в НБА (видео)

Бостън стопира негативна серия в НБА (видео)

"Келтите" се справиха с Финикс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бостън се върна към победите в НБА, прекъсвайки серия от три поредни загуби. Пред своята публика в „ТД Гардън“ „келтите“ се наложиха над Финикс със 123:108, за да запишат 17-ти успех в лигата през сезона.

НАЙ-ДОБРИ: Джейлън Браун и Маркъс Смарт вкараха по 24 точки за Бостън, като първият овладя и 11 борби. Джош Ричардсън добави 19. Ромео Лангфорд се отчете с 16 точки.

Девин Букър бе най-резултатен за Финикс с 22 точки и 6 борби. Камерън Джонсън добави 20 и 5 борби. Джейлън Смит остана с 19 точки и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: Селтикс си осигуриха предимство, след като демонстрираха успеваемост в стрелбата от игра 58% през първото полувреме и достигнаха до аванс от 30 точки. Бостън завърши първата част със серия от 18-6 и в началото на втория период дръпна с 35:21. На почивката пък домакините фиксираха 67:41 в своя полза.

И ОЩЕ: Преди двубоя Селтикс отдадоха почит на една от легендите си Сам Джоунс, който си отиде от този свят на 88 години. 10-кратният шампион в НБА е част от лигата от 1957 до 1969 г. Член на Залата на славата отвъд океана.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин Бостън ще излезе срещу Орландо, а Финикс ще спори с Шарлът.

СТАТИСТИКА ОТ БОСТЪН – ФИНИКС 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани