18.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияДивон Уошингтън: Трябва да работим още върху някои детайли

Дивон Уошингтън: Трябва да работим още върху някои детайли

Имаме добър шанс да се представим добре през сезона, сподели крилото на Балкан

Победихме, но играхме малко бавно, трябваше да играем много по-добре. Мисля, че трябва да работим още върху някои детайли от играта. Трябваше да използваме повече енергия в играта си. Ямбол не е най-добрият отбор, но не трябваше да позволяваме да пада толкова разликата срещу такъв отбор“, сподели един от реализаторите на Балкан в последния му мач в НБЛ за 2021 г. Дивон Уошингтън.

Аз се чувствам добре в Балкан. Щастлив съм да бъда в добра атмосферата, дойдох, за да работя здраво тук и го правя всеки ден. Тук съм, за да изпълня всичко, което треньорът Небойша Видич иска от мен. Мисля, че имаме добър шанс да се представим добре през сезона, но трябва да работим много и ще бъде тежък път. Пожелавам си за новата година повече победи, както и да спечелим титлата и Купата на България„, каза още американецът, който се отчете с 24 точки срещу ямболии.

Балкан не сбърка срещу Ямбол в края на годината (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани