11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияАлександър Гавалюгов става част от лагер в НБА в Индианаполис (видео)

Александър Гавалюгов става част от лагер в НБА в Индианаполис (видео)

Събитието ще бъде в края на следващата седмица, по време на уикенда за Мача на звездите

Българският национал Александър Гавалюгов ще се докосне до атмосферата на Мача на звездите в Индианаполис. Уикендът за най-добрите отвъд океана ще се проведе в края на следващата седмица.

Бившият баскетболист на Балкан ще се включи в специален лагер на „Баскетбол без граници“, който ще бъде от 17 до 19 февруари в „Моджо Ъп Спортс Комплекс“. Събитието ще даде шанс за изява на 40 млади баскетболисти в гимназиална възраст от Африка, Северна и Южна Америка, Азия и Европа.

Те ще преминат през атлетични тестове, ефективност на движение, развитие на умения, стрелба и умения по състезания, семинари по житейски умения и мачове 5 на 5. Всичко това ще бъде под ръководството на настоящи и бивши играчи, легенди и треньори от НБА и WNBA, сред които Жоаким Ноа и Детлеф Шремпф.

Сред играчите от НБА, участвали в подобни кампове, са Шай Гилджъс-Александър (Oклахома), Диандре Ейтън (Портланд), Ар Джей Барет (Торонто), Руи Хачимура (Лейкърс), Лаури Марканен (Юта), Бенедикт Матурин (Индиана) и Джамал Мъри (Денвър).

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани