12.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияТодор Тодоров: Проспахме първото полувреме

Тодор Тодоров: Проспахме първото полувреме

Закономерно загубихме, добави наставникът на Спартак

Тежко е, не защото е загуба, а защото проспахме първото полувреме. Когато си проспал първото полувреме, после е много трудно. Дори това да ограничиш Шумен до 35 точки във второто полувреме, не е достатъчно. Факт е, че когато вкараш на чужд терен 80 точки и не можеш да биеш, проблемът идва от защитата. За мен това е най-важното, едни отбор да има защита. Ние днес първото полувреме го проспахме в този елемент и закономерно загубихме„, обясни треньорът на Спартак Тодор Тодоров след поражението от Шумен със 79:86 в мач от 7 кръг в НБЛ. 

Шумен сложи край на победната серия на Спартак в НБЛ (видео)

„Най-важното за Спартак да се върне на победния път е концентрацията, влизането във всеки мач по начина, по който искаме и надявам се да се върнем там, където трябва. Имаме достатъчно потенциал да го направим. Явно трябва да се случи нещо такова, за да се приземим и да се концентрираме в това, което е най-важно. Пак казвам, според мен, работата преди мача и нагласата по време на мача„, допълва наставникът на плевенчани след първата загуба за тима си в родния елит през 2022/2023. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани