13.6 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоБългари в чужбинаАлександър Везенков с наградата за MVP на финала за Купата на Гърция

Александър Везенков с наградата за MVP на финала за Купата на Гърция

Най-важното е, че бяхме сериозни, много концентрирани, сподели носителят на трофея с Олимпиакос

След като стана Най-полезен играч в Мача на звездите в Гърция през този сезон, Александър Везенков добави още един приз към колекцията си. 206-сантиметровото крило получи и наградата за MVP на финала в турнира за Купата в южната ни съседка.

Най-важното е, че бяхме сериозни. Много концентрирани в защита от самото начало. Перистери има принципи и много добър треньор. Това беше втората ни цел за този сезон, като успяхме да я изпълним. Имаме още две. Опитваме се да играем правилен баскетбол с принципите, заложени от треньора. Ще има трудни и добри времена. Винаги с уважение към спорта„, сподели пред медиите в южната ни съседка Александър Везенков, който реализира 20 точки срещу Перистери, допълнени от 5 борби и 5 асистенции, а неговият Олимпиакос победи с 85:57.

Везенков отново под пара, Олимпиакос с Купата на Гърция за 11-ти път в историята си

Не ставаме сработен отбор от нищото. Напреднахме много. Работим много, разбираме се добре и това се отразява на терена. В Перистери бяха уморени от натоварената програма. В този клуб има забележителни хора, те са достойни за уважение“, каза още крилото на Олимпиакос.

„Алек Питърс е стрелец, реализатор, но и страхотен човек. Вчера той не игра, днес влезе и бе готов„, завърши Александър Везенков.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани