7.4 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоНБАКлипърс навъртяха 153 точки в коша на шампиона в НБА (видео)

Клипърс навъртяха 153 точки в коша на шампиона в НБА (видео)

"Ножиците" биха Милуоки след 23 тройки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Клипърс реализираха рекордните за себе си в мач от редовния сезон в НБА 153 точки. Това се случи, след като „ножиците“ победиха шампиона Милуоки със 153:119 като гости, което им донесе втори триумф в последните осем мача в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Робърт Ковингтън обнови личното си постижение в НБА, след като отбеляза 43 точки за Клипърс, включително 11 тройки от 18 опита, плюс 8 борби. Амир Кофи добави 32, 6 борби и 7 асистенции. Люк Кенард завърши с 23 точки и 6 асистенции.

Джордан Нвора бе най-добър за Милуоки с 28 точки. Боби Портис се разписа с 25 и 8 борби. Джейвън Картър остана с 18 точки и 8 борби.

КЛЮЧЪТ: Тимът от Ел Ей показа по-точен мерник от далечна дистанция – 23/43 срещу 8/25 за Бъкс. Освен това, Клипърс допуснаха по-малко технически грешки – 9 срещу 15 за съперника.

И ОЩЕ: И двата отбора дадоха почивка на някои от играчите си. За Бъкс на паркета не бяха Янис Адетокунбо, Крис Мидълтън и Жрю Холидей, а за Клипърс извън състава бяха Пол Джордж, Реджи Джаксън и Маркъс Морис.

СТАТИСТИКА ОТ МИЛУОКИ – КЛИПЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани