14.8 C
София
неделя, май 12, 2024
НачалоБългари в чужбинаАлександър Везенков: Определено сме по-добри от октомври

Александър Везенков: Определено сме по-добри от октомври

Предстоят ни натоварени дни, трябва да сме обединени и да играем един за друг, смята крилото на Олимпиакос

Александър Везенков посвети победата на Олимпиакос над Йоникос в Гърция на своята майка. Крилото имаше ключов принос за успеха на „червено-белите“ със 100:68, след като оформи дабъл-дабъл – 18 точки и 13 борби.

Посвещавам тази победа на майка ми, която имаше празник. Искахме да продължим с нашето темпо и Алек Питърс да е готов за игра. Предстои ни важна седмица и имаме голяма цел пред нас. Определено сме по-добри от октомври. Трябва да спечелим три мача, първо гледаме към този с Арис. Евролигата минава на заден план и гледаме напред“, сподели Александър Везенков.

Панатинайкос разполага с много опитни и добри играчи, които ще искат да спечелят Купата. Гледаме нашия отбор, но преди евентуалния полуфинал трябва да победим Арис. Искаме да сме здрави и да продължим да играем така, както в последно време“, добави българинът.

Един отбор не се изгражда за ден. Някои сме в този тим вече от две или три години. Нека да не забравяме къде бяхме преди и къде сме сега. Бяхме извън плейофите, отборът се намираше в тежък период, две легенди се отказаха. Треньорският щаб и отборът изградиха всичко. Това, което играем, е продукт на времето. Гладни сме, нямаме време за почивка. Предстоят ни натоварени дни, трябва да сме обединени и да играем един за друг“, завърши Александър Везенков.

Дабъл-дабъл за Везенков, Олимпиакос с 15 поред в Гърция

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани