18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългари в чужбинаАлександър Везенков: Много се радвам, че станахме шампиони на Гърция, работихме много

Александър Везенков: Много се радвам, че станахме шампиони на Гърция, работихме много

Искам да благодаря на всички, които гласуваха за мен, допълва крилото

Александър Везенков бе избран за Най-полезен играч на сезона в гръцкия шампионат, който спечели за втора поредна година с Олимпиакос. Освен това, 27-годишният баскетболист бе определен и за Най-популярен играч в елита на южната ни съседка за 2022/2023.

Пред официалния сайт на гръцката лига Александър Везенков благодари за признанието и пожела успех на Олимпиакос през следващия сезон. 

Искам да благодаря на всички, които гласуваха за мен за MVP на сезона, както и за най-популярния играч“, казва Александър Везенков, който изкара последните пет сезона като част от Олимпиакос. 

Искам също да благодаря на целия клуб, на президентите – г-н Панайотис и Йоргос Ангелопулос, на треньорите, на моите съотборници и на всички, които работят за тима. Хората, които са зад… светлините и са до нас всеки ден. Без всички тях нямаше да мога да достигна до тези награди”, добави той. 

Много се радвам, че станахме шампиони на Гърция. Работихме много за това, играхме много красив баскетбол и заслужено достигнахме върха за втори пореден сезон. За предстоящия пожелавам здраве на всички отбори, да се получи оспорвано първенство, без насилие и крайности. И разбира се, пожелавам на Олимпиакос да остане на върха”, завърши Александър Везенков, който ще продължи кариерата си в НБА като част от Сакраменто.  

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани