17.4 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияАлександър Везенков и Георги Глушков се включиха в благотворителен търг

Александър Везенков и Георги Глушков се включиха в благотворителен търг

Целта на онлайн инициативата е набиране на средства за създаването на спортен център за възстановяване на хора с онкологични заболявания

Един от най-добрите баскетболисти в Европа в момента и няколкократен MVP в Евролигата през този сезон Александър Везенков и президентът на БФБ и единствен българин, играл в НБА до момента, Георги Глушков са сред звездните спортисти, които се включиха в благотворителния търг на Фондация Рестарт. Целта на онлайн инициативата е набиране на средства за създаването на спортен център за възстановяване на хора с онкологични заболявания.

Феновете на спорта ще могат да наддават за екип на българския национален отбор с автограф от един от най-добрите спортисти у нас и част от Идеалния отбор на Евролигата за 2022 г. Александър Везенков, както и официалната топка, с която крилото и съотборниците му от националния отбор играха последните мачове от квалификациите за Евробаскет 2025 през лятото, също специално разписана от звездата на Олимпиакос. Георги Глушков участва в търга с топка с автограф.

Сред артикулите има и такив от сферата на изкуството и културата, дарени в името на каузата.

Търгът ще продължи до 23.59 ч. на 23 ноември 2022 г. (сряда). Наддаването се осъществява чрез коментар под снимката на съответния артикул. Анонимно наддаване е позволено чрез лично съобщение до страницата на фондация „Рестарт“ в социалната мрежа Фейсбук.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани