12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългари в чужбинаАлександър Везенков: Да останем непобедени в редовния сезон е страхотно

Александър Везенков: Да останем непобедени в редовния сезон е страхотно

Но това няма да означава нищо, ако не спечелим титлата, допълва крилото на Олимпиакос

Александър Везенков бе с ключов принос за победата на своя Олимпиакос над АЕК с 85:78 в среща от последния 22 кръг в редовния сезон на гръцкия елит. Крилото се разписа с 20 точки, 7 борби, 1 асистенция, 1 открадната топка и 2 чадъра за 32 минути в игра.

„АЕК заслужава уважение с представянето си в Европа и в шампионата. Не играхме много добре, но контролирахме мача. Противникът се бори, но ние спечелихме и сега гледаме към двубоя срещу Баскония, защото искаме първото място в Евролигата„, заяви Александър Везенков пред медиите в южната ни съседка.

Във всеки мач имаме мотивация и искаме да побеждаваме, въпреки че това е нереално. АЕК е много добър отбор, с много добър треньор. Желая им успех в Шампионската лига„, добави крилото на „червено-белите“.

„Разбира се, да останем непобедени в редовния сезон е страхотно нещо, но това няма да означава нищо, ако не спечелим титлата. Всички плейофни серии ще бъдат интересни“, смята Александър Везенков, който записва средно по 17 точки, 6.1 борби и 2.2 асистенции в общо 21 мача на Олимпиакос през сезона в гръцкия шампионат до момента.

„Не ни интересува срещу кого ще се изправим в плейофите на Евролигата. Ще направим всичко възможно, за да сме първи. Знаем, че ще сме домакини в първите два мача. Искаме да сме първи и да се възползваме от нашето предимство“, завърши той.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани