7.9 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоЕвропаАлександър Везенков впечатли треньора на Валенсия (видео)

Александър Везенков впечатли треньора на Валенсия (видео)

Крилото е вторият най-добър реализатор на Олимпиакос

Александър Везенков получи високи оценки за играта си срещу Валенсия снощи и от треньора на испанците. Хайме Понсарнау отбеляза добрата стрелба на българина от далечно разстояние, която е опрелила крайния победител.

„В четвъртия период играчите от резервната скамейка показаха настроение и се опитаха да обърнат мача, но стрелбата от тройката на Везенков реши всичко“, заяви след двубоя 49-годишният специалист.

Срещу „оранжевите“ Александър Везенков се разписа с 19 точки, 6 борби, 2 асистенции и чадър, като изведе Олимпиакос до победа с 88:79. Крилото стори това в 29-те минути, които получи в игра за гръцкия гранд, след като започна сред титулярите му.

Александър Везенков се намира в най-добрия сезон в кариерата си, като оправдава постоянно доверието, което му се гласува. Той е вторият най-добър реализатор на Олимпиакос със средно по 10.9 точки и 5.2 борби при успеваемост в стрелбата зад арката 42%.

Александър Везенков се превърна в кошмар за Валенсия (видео)

Срещу Валенсия националът за четвърти път през 2020/2021 се превърна в реализатор №1 за „червено-белите“. Именно този съперник изглежда е любим на Александър Везенков, тъй като през миналата година българинът вкара 19 точки срещу него, а тимът му победи с 93:91 в „Ла Фонтета“.

Вижте го сами:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани