13 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНБААлександър Везенков: Бях малко изненадан, че започнах титуляр срещу Лейкърс (видео)

Александър Везенков: Бях малко изненадан, че започнах титуляр срещу Лейкърс (видео)

Имаме нужда от търпение и упорит труд, допълва баскетболистът на Сакраменто

Александър Везенков вярва, че отдадеността на Сакраменто в основните принципи ще помогне на отбора да израства през новия сезон в НБА. Това сподели самият той пред американските медии.

Трябва да работим повече, резултатите не са това, което искаме, но това не е най-важното нещо в момента. Kакто съм казвал много пъти, победата е навик и ние трябва да побеждаваме, дори да е в подготвителни мачове. Трябва да повишим интензивността си и да ставаме по-добри„, заяви Александър Везенков.

„Борим се и в двете фази на играта, но се подобряваме, може би по-малко от очакваното, но това е, върху което работим. Все още е октомври. Лесно e да играеш с такива съотборници, те знаят как да разпределят топката и как да играят на високо темпо. Забавно е„, допълва крилото на Кингс.

„Бях малко изненадан, че започнах титуляр срещу Лейкърс, но винаги съм готов. Без значение дали ще вляза от пейката или ще съм титуляр, трябва да дам 100% от себе си за отбора“, добави Спортист №1 на България за 2022 г.

„Чувствам се добре, в града съм от няколко седмици. Всеки мач и всяка тренировка се чувствам все по-добре, имам нужда от малко време, защото дойдох от Европа, но се чувствам добре„, сподели Александър Везенков.

Играта тук е различна, по-бърза е, има много талант и атлетизъм. Давам най-доброто от себе си, в добра физическа форма съм. Доверяваме се на нашата философия, която изведе отбора толкова високо през миналия сезон и искаме да надграждаме оттам. Имаме нужда от търпение и упорит труд. Тренировките са добри, харесват ми, интензивни са. Наближава първият официален мач, така че трябва да сме готови“, каза още Александър Везенков.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани