5.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаРеал Мадрид ликува в Мюнхен след продължение (видео)

Реал Мадрид ликува в Мюнхен след продължение (видео)

Испанският гранд остава трети в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид мина през продължение, но оцеля в Мюнхен след 81:76 над Байерн в дуел от 20 кръг в Евролигата. Испанският гранд има в актива си 13 победи и 6 загуби, като заема трето място в класирането, докато германците са шести с баланс от 12-8.

НАЙ-ДОБРИ: Еди Таварес нямаше спиране за Реал Мадрид и навъртя на сметката му 26 точки и 9 борби. Габриел Дек добави 12. Руди Фернандес се разписа с 10 точки.

Джейлън Рейнълдс бе най-резултатен за Байерн Мюнхен с 18 точки. Уейд Болдуин вкара 14 плюс 7 борби. Владимир Лучич остана с 10 точки и 5 борби.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Двата състава не излъчиха победител в редовното време, приключило при равенство – 72:72. Мадридчани стартираха продължението със серия от 7-0, дело на Уолтър Таварес и Габриел Дек, за да дръпнат със 79:72 и оттам връщане нямаше.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 18 януари Реал Мадрид ще приеме Цървена Звезда в отложен мач от 19 кръг, а три дни по-късно Байерн Мюнхен ще играе с Макаби Тел Авив.

СТАТИСТИКА ОТ БАЙЕРН МЮНХЕН – РЕАЛ МАДРИД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани