7.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаНебойша Видич: Борихме се за някои луди стрелби, но те ги отбелязваха

Небойша Видич: Борихме се за някои луди стрелби, но те ги отбелязваха

Със сигурност това, че не тренирахме добре също се отрази на резултата, каза още треньорът на Балкан

Балкан допусна загуба в последния си мач от първата фаза в Delasport Балканска лига, след като отстъпи на Академия ФМП със 75:77. Ботевградчани приключват този етап с баланс от 4-4 в своята група А на турнира.

Една от причините да загубим е, че с новия играч Амад Рори страдахме срещу тяхната зона. Не можехме да намерим правилни решения на тяхната защита и втората и най-важна причина е, че през второто полувреме ФМП Академия вкара 8 от 11-те си опита от тройката. Борихме се за някои луди стрелби, но те ги отбелязваха. Това са причините, поради които загубихме“, заяви треньорът на Балкан Небойша Видич за срещата.

Със сигурност това, че не тренирахме добре и нямахме мачове дълго време също се отрази на резултата. Дерик Маркс все още не се чувства добре. Имаме все още последствия заради заболяванията на нашите играчи, но ние трябваше да спечелим този мач в Скопие. Беше луд мач. Наистина луд. Щеше да е по-добре да победим ФМП преди мача в Бургас. Предстои ни наистина важен двубой за класирането срещу Черноморец и разбира се още днес започваме да се готвим за него“, добави наставникът на „зелените“.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани