13.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияДимитър Маринчешки: Спечелиха мач, който беше наш

Димитър Маринчешки: Спечелиха мач, който беше наш

Доста болезнена загуба определено, каза още капитанът на Спартак

Доста болезнена загуба определено. Тези 11 атаки повече са ни дали добрата преднина през целия мач. Трябваше да овладеем последната борба, но не успяхме да го направим и те ни наказаха. Спечелиха мач, който беше наш. В последната ситуация не загърбихме както трябва хората и то на няколко пъти. Получихме кош и фаул. През целия сезон имахме проблеми с борбата под коша, но трябваше да проявим характер и да стиснем зъби„, каза пред Max Sport баскетболистът на Спартак Димитър Маринчешки след загубата от Ямбол с 82:83.

Определено при някои атаки накрая и аз усетих, че е настъпила умора и не успях да бъда максимално ефективен. Решение е на ръководството дали трябва да се привлече висок играч. Един нов човек винаги би допринесъл за благото на отбора, така че ще видим“, добави капитанът на плевенчани, който оформи дабъл-дабъл – 20 точки и 10 борби.

Следващият мач с Академик Пловдив ще бъде един от най-важните за нас през сезона. Имаме нужда да го спечелим след тази загуба. Много неприятен сценарий за нас и ще трябва да се вдигнем“, допълни крилото.

Ямбол спечели в страшна драма срещу Спартак

 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани