12.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияДарин Иванов: Отборът е доста млад, трябва да се вдъхне кураж и...

Дарин Иванов: Отборът е доста млад, трябва да се вдъхне кураж и увереност, че можем

Без нашите фенове нямаше шанс да обърнем мача и да победим, сподели капитанът на Ямбол

Беше изключително трудна и важна победа за нашия отбор, много изстрадана. Може би ключът беше втората част. Решението на Тони Дечев да преминем в т.н. зона match-up. Това доста обърка Спартак и мисля, че там ги обърнахме. Успяхме да се върнем и това ни даде увереност, че можем да обърнем развоя на мача. Разбира се, това се случи и с доза късмет. Мисля, че заслужено победихме„, сподели пред камерите на Max Sport баскетболистът на Ямбол Дарин Иванов след успеха над плевенчани с 83:82.

В Ямбол публиката е нашият шести играч. Без нашите фенове нямаше шанс да обърнем мача и да победим. Относно повечето стрелби от страна на Спартак, това е наша слабост, тъй като имаме само един човек на позиция 5, което е доста голям проблем. Надявам се ръководството да вземе мерки и да привлече още един висок играч, защото без такива много трудно се играе. Колкото до стрелбите, ние имаме по-добър процент и затова победихме“, добави гардът, който се отчете с 20 точки.

Не е умишлено да вкарваме кошове по атрактивен начин. Има доста мачове до края на сезона. Надявам се всички да сме здрави и да продължим да работим. Ако се подсилим, както мисля, че ще стане, може да изненадаме доста отбори, особено в нашата зала. Отборът е доста млад, трябва да се вдъхне кураж и увереност, че можем. Ще продължим да тренираме и надявам се победите да продължат“, каза още капитанът на Ямбол, който наниза 6 тройки в коша на съперника.

Ямбол спечели в страшна драма срещу Спартак

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани